Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

1. Definities
1.1. De koper is diegene die groenten en fruit aankoopt bij M-Fresh.
1.2. De Verkoper is M-Fresh.
1.3. Producten: Groenten en fruit

2. Overeenkomst
2.1. De koper sluit een overeenkomst af met M-Fresh voor het leveren van groenten en fruit aan huis. De koper doet dit door een bestelling te plaatsen op de site van M-Fresh en de bestelling te aanvaarden.
2.2. Eens de koper de bestelling geplaatst heeft, kan de koper deze niet meer weigeren, tenzij samen overeengekomen.
2.3. Wij leveren enkel groenten en fruit circa 30km rond Brakel. Bent u verder dan 30km van Brakel gevestigd dan kan M-Fresh de levering weigeren, tenzij anders samen overeengekomen.
2.4. De prijzen die op de site staan, zijn prijzen zonder BTW. Achteraf in het winkelmandje gaat de koper het totaalbedrag inclusief BTW zien staan. Dit is het voorlopig eindbedrag die de koper gaat moeten betalen. De BTW bedraagt 6%.
2.5. De prijzen kunnen elke dag variëren, omdat wij werken met dagprijzen. De dagprijzen zijn afhankelijk van de prijzen op de veiling. Het bestelbedrag kan dus afwijken van het leveringsbedrag. Het effectief eindbedrag kan dus meer of minder zijn dan het bestelbedrag.

3. Levering
3.1. Wij leveren de producten in een gekoelde camionette tot bij de koper.
3.2. De dag van levering wordt met de koper besproken, alsook het uur dat we ongeveer komen leveren.
3.3. M-Fresh is niet verantwoordelijk om stipt op het afgesproken uur te komen leveren. Het tijdstip kan altijd uitlopen door leveringen of onvoorziene omstandigheden. M-Fresh verwittigd de koper (enkel als gegevens beschikbaar zijn) als het afgesproken tijdstip met meer dan een uur verlaat wordt.
3.4. M-Fresh kijkt altijd de groenten en fruit na voordat deze geleverd word. Moesten er klachten zijn, dan kan dit doorgegeven worden via info@m-fresh.be .
M-Fresh zorgt ervoor dat de producten altijd vers bij de koper geleverd wordt.
Eens de koper de producten aanvaard bij levering, dan is M-Fresh niet meer verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten.

4. Betalen
4.1. Zelfstandigen: Betalingen gebeuren enkel via overschrijving . Na uw bestelling krijgt u een mail waarin het voorlopig eindbedrag instaat. U betaald pas via overschrijving als u de eindfactuur van ons gekregen heeft. De eindfactuur kan u via e-mail krijgen of persoonlijk bij levering van de bestelling. Deze keuze kan de koper zelf maken.
4.2. Particulieren: Betalingen gebeuren via bancontact bij levering.
4.3. U dient het eindebedrag te betalen tussen de begin- en einddatum dat op uw eindfactuur beschreven staat.
4.4. Betaald u niet op tijd, dan mag M-Fresh een betalingsherinnering sturen. De eerste herinnering is gratis en loopt over een periode van 10 dagen vanaf opstellen van betalingsherinnering.
4.5. Heeft u na de 1ste betalingsherinnering nog niet betaald, mag M-Fresh €15 herinneringskosten aanrekening bovenop uw factuurbedrag. U krijgt bij de 2de herinnering 10 dagen de tijd om te betalen, de dag te starten vanaf opstellen herinnering.
4.6. Bij de 3de herinnering komt er nog eens €15 bij. Dit maakt het totaal bij de 3de herinnering op €30 bovenop het factuurbedrag. U krijgt bij de 3de herinnering 10 dagen de tijd om te betalen, de dag te starten vanaf opstellen herinnering.
4.7. Heeft u na de 3de herinnering nog niet betaald, dan mag M-Fresh een deurwaarder inroepen om het geld op te eisen. De kosten van de deurwaarder worden ten laste gelegd aan de koper.

5. Eetfestijnen
5.1. Als de koper groenten en fruit bij M-Fresh besteld, kan de koper gebruik maken van de camionette om de producten koel te bewaren op het eetfestijn.
5.1.1.1. De camionette moet op het moment van het eetfestijn vrij zijn. Als M-Fresh zelf leveringen moet doen, dan kan M-Fresh de camionette niet aanbieden.
5.1.1.2. Zowel de koper als M-Fresh bespreken onderling hoeveel de huurprijs en waarborg van de camionette bedraagt. Ze spreken ook onderling af wanneer de camionette samen met de producten ter plaatse geleverd wordt en wanneer M-Fresh de camionette terug komt ophalen.
5.1.1.3. Is er schade aan de camionette die de koper veroorzaakt heeft, dan zal de koper de schade terugbetalen aan M-Fresh. M-Fresh houd de waarborg dan bij tot het bedrag van de schade bekent is. Het bedrag van de schade zal bepaald worden door een expert en zal via factuur overhandigd worden aan de koper. De waarborg wordt dan van de factuur afgetrokken, of de waarborg zal gedeeltelijk terug betaald worden. Afhankelijk van het factuurbedrag. Eventuele kosten expert komen ten laste van de koper.

6. Privacy
6.1. Alle gegevens die de koper invult als de koper een bestellingen bij M-Fresh plaatst, blijven in handen van M-Fresh. M-Fresh zal nooit persoonlijke gegevens doorgeven aan derden.(Download de prijzen die nog kunnen stijgen en dalen bij levering. Het eindbedrag kan dus afwijken van het bestelbedrag als PDF bestand.)

© 2021 - 2023 M-Fresh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel